INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 200 g de xocolata de 70% de cacau
- 200 g de mantega
- 5 ous
- 1 c/s de farina
- 250 g de sucre
PREPARACIÓ
Per començar, escalfeu el forn a 190 graus, prepareu el motllo, rodó i metàllic, de 22 cm de diàmetre: unteu-lo primer amb mantega i després amb farina o amb un esprai vegetal.
A continuació, foneu la xocolata i la mantega tot junt en un cassó al foc, uns 2 minuts, el temps just de veure que es fon una miqueta però sense fondre's del tot. Ha de quedar completament desfet. Mentrestant, aneu-ho remenant perquè no s'enganxi i es barregi bé.
Després, en un bol fora del foc barregeu la xocolata fosa i el sucre amb l'ajut d'unes varetes manuals, deixeu-ho refredar una mica, afegiu-hi els ous, un per un, barregeu-ho tot ben barrejat amb les varetes, poseu-hi la farina amb un tamisador (o amb un colador de malla fina) i barregeu-la bé.
Tot seguit, aboqueu la massa al motllo i poseu-la al forn durant 22 minuts. Ha de quedar lleugerament tremolós pel mig.
I ja per acabar, deixeu-lo refredar, desemmotlleu-lo i ja podeu servir-lo.
A continuació, foneu la xocolata i la mantega tot junt en un cassó al foc, uns 2 minuts, el temps just de veure que es fon una miqueta però sense fondre's del tot. Ha de quedar completament desfet. Mentrestant, aneu-ho remenant perquè no s'enganxi i es barregi bé.
Després, en un bol fora del foc barregeu la xocolata fosa i el sucre amb l'ajut d'unes varetes manuals, deixeu-ho refredar una mica, afegiu-hi els ous, un per un, barregeu-ho tot ben barrejat amb les varetes, poseu-hi la farina amb un tamisador (o amb un colador de malla fina) i barregeu-la bé.
Tot seguit, aboqueu la massa al motllo i poseu-la al forn durant 22 minuts. Ha de quedar lleugerament tremolós pel mig.
I ja per acabar, deixeu-lo refredar, desemmotlleu-lo i ja podeu servir-lo.
No hay comentarios:
Publicar un comentario