INGREDIENTS
§ 250 g de farina
§ 1/2 l de llet
§ 3 ous
§ 30 g de mantega
§ sal
§ Per farcir:
§ Sucre, melmelada, mató, xocolata,
sobrassada, formatge ratllat, mel, etc.
PREPARACIÓ
Per fer la massa de les creps, barregeu en un bol la llet, la mantega fosa, la sal, la farina i els ous, i poseu la barreja una estona a la nevera.
A continuació, unteu la paella amb una mica de mantega, poseu-hi una mica de la massa, escampeu-la bé per la paella i quan ja estigui una mica daurada, doneu-li la volta.
I ja per acabar, farciu les creps de tots aquests ingredients i enrotlleu-les com si fossin una truita.
A continuació, unteu la paella amb una mica de mantega, poseu-hi una mica de la massa, escampeu-la bé per la paella i quan ja estigui una mica daurada, doneu-li la volta.
I ja per acabar, farciu les creps de tots aquests ingredients i enrotlleu-les com si fossin una truita.
No hay comentarios:
Publicar un comentario