INGREDIENTS
- 2 ous
- 100 g de mantega
- 100 g de sucre en pols
- 100 g de farina
- 100 g de poma tallada a daus
- 5 g de llevat
- 1 llimona ratllada
- canyella en pols
PREPARACIÓ
Per començar, poseu la mantega, que prèviament haureu estovat, en una batedora i bateu-la. Afegiu-hi els ous un a un i aneu-ho batent.
Tot seguit, passeu-ho a un bol, incorporeu-hi el sucre en pols i barregeu-ho una mica. Afegiu-hi la canyella en pols i la llimona ratllada, i remeneu-ho. Després incorporeu-hi la farina, que prèviament haureu tamisat amb el llevat químic, i barregeu-ho una mica. Finalment, afegiu-hi els daus de poma i barregeu-ho. A continuació, ompliu els motllos, que tindreu sobre una safata amb paper d'alumini, amb la massa i cobriu-los amb filets de poma. Poseu la safata al forn a 180-200 graus durant uns 20 minuts. Quan retireu els pastissets del forn, traieu-los els motllos. Emplateu els pastissets i afegiu-hi el sucre caramel·litzat. I per acabar, incorporeu-hi una mica de gelat de vainilla.
Tot seguit, passeu-ho a un bol, incorporeu-hi el sucre en pols i barregeu-ho una mica. Afegiu-hi la canyella en pols i la llimona ratllada, i remeneu-ho. Després incorporeu-hi la farina, que prèviament haureu tamisat amb el llevat químic, i barregeu-ho una mica. Finalment, afegiu-hi els daus de poma i barregeu-ho. A continuació, ompliu els motllos, que tindreu sobre una safata amb paper d'alumini, amb la massa i cobriu-los amb filets de poma. Poseu la safata al forn a 180-200 graus durant uns 20 minuts. Quan retireu els pastissets del forn, traieu-los els motllos. Emplateu els pastissets i afegiu-hi el sucre caramel·litzat. I per acabar, incorporeu-hi una mica de gelat de vainilla.
No hay comentarios:
Publicar un comentario