jueves, 27 de octubre de 2016

pa de pastis per a diabetics

Pa de  pessic sense sucre:
180 gr de margarina
18 gr d'edulcorant Canderel (en pes 10 vegades menys del sucre que faríem servir)
3 ous mitjans
180 gr de farina 
1/2 sobre de llevat

Farcit i decoració
200 gr de mermelada de maduixa sense sucre
350 gr de xocolata negra sense sucre
200 gr de nata líquida per a montar



Preparem el pa de pessic:
Batre la margarina amb l'edulcorant.
Afegir-hi els ous un a un remanant bé.Afegir la farina, el llevat i la ratlladura de taronja de mica en mica i remanant amb compte  (És possible que sembli que els ous no s'integren bé a la massa però al afegir-hi la farina amb el llevat s'incorporaran sense cap problema)

Coure al forn pre-escalfat, a 170º durant 30-35 minuts.
Cal vigilar quan el pa de pessic estigui cuit, no ens podem fixar només en el color, doncs al no portar sucre , el pa de pessic queda més claret de lo normal 

decoració:


posem la mermelada per sobre el pastis i despres a sobre la mermelada la xocolata. i al final posem nata per on volguem i ya esta lleis el nostre pastis!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario